Sparing - trénink a boj

SEMINÁŘ
8
005_3
  19. duben 2015 12:30 - 17:00

  loděnice AC Sparta, U ledáren 80, Praha 4 - Braník  |  Praha

Seminář, který již podle názvu dává tušit, že si každý z účastníků odnese nejen zkušenosti, ale třeba i nějakou tu menší modřinu.

V rámci semináře, který volně navazuje na seminář z loňského roku, se budeme věnovat tomu, jak sparing vnímat, cvičit, kde jsou jeho silné stránky a kde naopak ty slabé a jak se vyvarovat zbytečných chyb. Také se budeme věnovat tomu, jak si ze sparingu odnést co nejvíce v rámci svého osobního rozvoje.

Seminář bude rozdělen na dvě hlavní části ( tréninkovou a bojovou) a několik podčástí, které tak v celkovém souhrnu zlepší účastníkům jejich dovednosti a prohloubí porozumění této oblasti Kali.

Výuka bude probíhat pod vedením hlavního instruktora Pekiti Tirsia Kali Czech Republic Aleše Brunnera - Mandatus 4.Hagdan, který je přímým žákem Tuhona Uliho Weidle a členem evropské organizace Pekiti-Tirsia Europe.

Registrace vzhledem ke specifičnosti semináře a možnostem tělocvičny - NUTNÁ.

Seminář je přístupný i pro ty, kteří se věnují jinému bojovému umění, mají alespoň základní zkušenosti a dovednosti ve sparingu se zbraní a chtějí si zkusit třeba něco jiného.

Počet účastníků bude omezen max. na 10 lidí.

Začátek v 12:30 na adrese: loděnice AC Sparta, U ledáren 80, Praha 4-Braník

Předpokládaný konec cca 17:00 

Vybavení: hokej. rukavice, přilba (v případě včasné rezervace možnost zapůjčení), 2x ratanový kolík (možno zakoupit i na místě ? cena 50Kč/kus), alespoň 2 tyče,  cvičební oblečení, ,jídlo a pití

Cena
člen/nečlen: 400/600 Kč

 

Telefon:
Email:
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Adresa:
U ledáren 80, 147 00 Praha-Praha 4

 

Mapa:


 

Seznam termínů


  • 19. duben 2015 12:30 - 17:00

Powered by iCagenda

KALENDÁŘ AKCÍ

po út st čt so ne