Letní kemp 2014

Léto budiž pochváleno a to letošní obzvlášť. Počasí přálo cvičení venku, čehož se hojně využívalo jak na běžných tréninkách, soukromých lekcích, tak i v rámci letního Kali-campu. Ten sám osobě byl velmi výjmečný a vzhledem k menšímu počtu účastníků i velice intenzivní.

Během pěti dní se toho stihlo opravdu hodně. Hlavní důraz byl kladen na cvičení se sibatem, ve kterém jsme volně navázali na předchozí víkendový seminář a tak jsme měli možnost vše zopakovat, více uložit do paměti a následně pak mohli provádět aplikace z toho vycházející. Tyto techniky byly procvičovány např. s nožem, klasickou tyčí, v rámci neozbrojeného boje, ale i jako techniky se střelnou zbraní a proti ní.

061Střelné zbrani se pak věnovalo jedno samostatné odpoledne pod vedením zkušených instruktorů, kde se procvičovaly základy samotné střelby, bezpečnost manipulace a taktika. Vše probíhalo velmi intenzivně a v takovém tempu aby se pak druhý den na střelnici dělo vše automaticky, dle pravidel a regulí. Následný den se všichni účastníci přesunuli na střelnici, kde se pak celé dopoledne zúročovaly dovednosti z předchozího dne. V rámci praktického cvičení si pak všichni přítomní mohli vyzkoušet reakce střelná zbraň vs nůž, což pro většinu zúčastněných bylo mnohdy rozčarování a zároveň neocenitelná zkušenost, neboť ani ten nejlepší střelec se nevyrovnal rychlosti bojovníka Kali a jeho nože. Tato smrtící kombinace byla pak dále prohlubována v dalších dnech pomocí specifických drilů a tak během pár dnů udělali všichni účastníci neskutečný posun vpřed. Závěrem pak došlo na předání upomínkového dárku a všichni se mohli s pocitem dobře ztráveného času rozjet do probíhajícího léta abychom se opět všichni v září setkali a pokračovali v již tak dobře nastavené cestě.

Zobrazeno 28073 krát
Další v této kategorii: « Léto 2012 20 let Pekiti Tirsia Europe »

KALENDÁŘ AKCÍ

po út st čt so ne
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31